RJ Plast

Samarbejdet med Alu Parts har været positivt helt fra første kontakt. Alene det sidste års tid, har vi sammen gennemført 5 nye projekter. Alu Parts bidrager med alle deres kompetencer; fra den spæde ide til et færdigt produkt. Produkt- og procestilretninger har en kort respittid, og der er ikke langt fra aftale til aktion. Vi samarbejder løbende på produktionsordrer, og med hensyn til leverancer er en lovet termin altid overholdt.

Stig Laursen, RJ Plast

LEAX A/S

Vi har brugt Alu Parts til den mekaniske udvikling af et kabinet til et medicinsk terapiudstyr. Udgangspunktet var et designudkast fra en industriel designer, og Alu Parts havde til opgave at fremtage detailkonstruktion, valg af materialer og overflader samt etablere et produktionsgrundlag for 0-serien. Opgaven blev løst med stor kreativitet og med overholdelse af de økonomiske og tidsmæssige rammer. Alu Parts håndterede ligeledes de specifikke krav fra elektronikdelen, herunder kritiske krav til ventilation, samt de uundgåelige specifikationsændringer. Resultatet er et produkt der tiltrækker opmærksomhed – og som ved nærmere øjesyn udstråler kvalitet.

Scanditron A/S

I vores mangeårige samarbejde med Alu Parts om udvikling og produktion af feeder-systemer for japanske monteringsrobotter har vi oplevet en meget stor fleksibilitet, engagement og opfindsomhed i kombinationen af elektronik og mekanik, der har givet os stor succes på dette område, med eksport af vore produkter til hele verden.

Per Nørup, Scanditron Danmark A/S

Bang & Olufsen A/S

Vi har arbejdet med Alu Parts i projekter, hvor de har bidraget helt fra ide, til designoplæg, som vi kan godkende. Alu Parts har stået for både de kreative løsningsforslag og udviklet prototyper, som vi så blot skal vælge den endelige løsning ud fra. De har udviklet løsninger fra koncept, til varen leveres i korrekt emballage, direkte til vores lager. Kreativiteten hos Alu Parts er høj, og de har gode underleverandører. I et projekt med emner fra andre leverandører er de selv det kritiske øje på emner på vores vegne. De har lavet alt fra større produktioner til enkeltstående emner, der er helt skræddersyet til en bestemt situation. Vi har brugt Alu Parts til specialløsninger til VIP-kunder eller internationale hoteller, der har krævet specialbeslag i meget små oplag.

Brian Bjørn Hansen, Bang & Olufsen a/s

Jysk Trykluft

Alu Parts har været med i udviklingen af vores Air Heater, et varmesystem som bruges til trykluft- forsynet åndedrætsværn. Opgaven lød bl.a. på at fremstille et lille specialelement med stor overflade, som kunne afgive varme, samt designe og fremstille et hus til de elektriske komponenter. Alu Parts leverede varen til en fair pris og i en super kvalitet.
Det er ikke sidste gang, vi bruger dem.

Peder Kruse, Jysk Trykluft

SBD Equipment A/S

Valget af underleverandører til specialiserede processer er både vigtigt – og ofte svært. Alu Parts har formået at gøre valget let for os. En høj kvalitet, kombineret med en pris, der er til at betale, er nærmest en forudsætning i dag. Hvor Alu Parts rigtig udmærker sig, er den løsningsorienterede tilgang til også de opgaver, der giver udfordringer. Så længe den indstilling er til stede i virksomheden forbliver vi en loyal kunde.

Anders Boel, SBD Equipment A/S